Skip to content

Održavanje zbornoga pjevanja i Čitaonice

Održavanje zbornoga pjevanja i Čitaonice published on

U okviru projekta „Seniori Vukovara“ , kojeg provodimo sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, do sada smo održali po šest kulturno-zabavnih aktivnosti zbornoga pjevanja i čitaonice (pjesama i kratkih priča). Navedene aktivnosti se održavaju jednom tjedno u trajanju od dva sata u popodnevnom terminu u prostorijama udruge.

Na aktivnosti „zborno pjevanje“ korisnici su uz smijeh i ugodnu atmosferu uvježbavali priređene pjesme, a na aktivnosti „čitaonica“ korisnici su se uz čitanje pjesama i kratkih poučnih priča, razgovor i druženje ujedno dobro zabavili i nasmijali. Kao što vidimo, korisnicima kulturno-zabavnih aktivnosti slobodno vrijeme je značajno obogaćeno brojnim novim sadržajima, koji su im inače zbog pomanjkanja financijskih sredstava ili teže pokretljivosti nedostupni. Kulturno-zabavne aktivnosti volonterski provodi članica udruge, Ana Pavlica, koja ima dugogodišnje iskustvo u recitiranju, zbornom pjevanju i vođenju zbora, a trenutačno je članica zbora „Djevojke sa Dunava“ u Udruzi žena Vukovar.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti petkom u popodnevnim satima na pomenutim aktivnostima. O točnom vremenu održavanja možete se informirati na naš br. telefona. (032/421-191)

 

DSC01473

Primary Sidebar