Skip to content

Poziv na radionice

Poziv na radionice published on

Udruga žena Vukovar provodi trogodišnji program pod nazivom „OSNAŽIVANJEM DO BOLJE INTEGRACIJE“ koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar.

Ovim programom djelovat će se u cilju osnaživanja, poboljšanja kvalitete života te stjecanja novih, korisnih znanja i vještina socijalno osjetljivih skupina- nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi.

Prvu radionicu „Poboljšanje kvalitete života, psihofizičkog zdravlja te prevladavnje stresa“ održat ćemo u prostorijama Udruge žena Vukovar, dana 31.7.2017 od 10 do 11 sati u suradnji sa sa Policijskom upravom Vukovarsko srijemskom – Uredom načelnika. Predavanje na temu izazovi sigurnosti i samozaštita održat će policijska službenica za prevenciju Marina Bukal.

 

Nakon predavanja o sigurnosti održat ćemo Kreativnu radionicu i radionicu prirodne kozmetike na kojoj će sudionice naučiti izrađivati šumeće kupke.

 

Cilj ovih radionica je osmisliti i osvijestiti načine pozitivnog mišljenja, povećati osjećaj samopoštovanja i samopouzdanja učenjem novih vještina kao i učenjem praktičnih metoda suočavanja sa svakodnevnim stresom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane žene da nam se pridruže u ponedjeljak  31.7.2017. u 10 sati u prostorijama Udruge žena Vukovar kako bismo ih upoznale s našim programom i radom Udruge žena Vukovar te im pružile mnoge korisne savjete o sigurnosti i upoznale ih sa izradom prirodne kozmetike.

 

Primary Sidebar