Skip to content

Osnivanje grupe podrške

Osnivanje grupe podrške published on
Dana 15. studenog 2017. godine u prostorijama Udruge žena Vukovar održana je prva radionica na kojoj je osnovana Grupa podrške za žene u nepovoljnom društvenom položaju u sklopu programa” Osnaživanjem do bolje integracije”  kojeg provodimo u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je održala voditeljica aktivnosti Andreja Jurić.
S obzirom da je grupa sastojala od osoba čija težina problema je bila različita, jedni drugima su pružali podršku, razumijevanje i savjete .
Grupa je postigla svoj zadani cilj – razvijanje empatije, pomoć pri iznalaženju rješenja, osnaživanje žena pružanjem međusobne potpore te želja za nastvakom ovakvih druženja i djelovanja grupe podrške.
Na kraju radionice sudionice su popunile evaluacijski listić koji je pokazao da im je radionica/grupa podrške bila korisna.
Radi anonimnosti sudionica grupe podrške fotografije nećemo objavljivati.
Ukoliko ste zainteresirani za grupu podrške ili znate nekoga tko bi bio slobodno nas nazovite na broj telefona 032/421 – 191.

Primary Sidebar