Skip to content

Održan okrugli stol “Prava osoba treće životne dobi”

Održan okrugli stol “Prava osoba treće životne dobi” published on

Jučer, 28. veljače, u županijskoj vijećnici održali smo okrugli stol “Prava osoba treće životne dobi za predstavnike institucija i organizacija koje se bave osobama treće životne dobi. 
Okrugli stol organiziran je s ciljem povezivanja i umrežavanja institucija i organizacija koje se bave osobama treće životne dobi te prikupljanja informacija za izradu brošure o pravima osoba treće životne dobi.
U uvodnom dijelu koordinatorica udruge predstavila je projekt prisutnima te govorila o izradi i sadržaju nove brošure o pravima osoba treće životne dobi nakon čega je riječ prepustila ostalim sudionicima okruglog stola koji su dali konstruktivne prijedloge koje ćemo uvrstiti u novu brošuru o pravima osoba treće životne dobi.
Predstavljena su prava koje se odnose na osobe treće životne dobi, a ostvaruju se preko CZSS, jedinica lokalne i regionalne samouprave, kao i sve mogućnosti koje dodatno podržava lokalna zajednica.
Zahvaljujemo se svima koji su svoji dolaskom doprinijeli održavanju okruglog stola.

Okrugli stol održan je u sklopu projekta “Zlatna dob II” kojeg financira Ministarstvo za demografiju, mlade i socijalnu politiku a provodimo ga u partnerstvu sa Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima i Domom za starije i nemoćne osobe.

Primary Sidebar