Skip to content

Poziv na besplatne radionice osnova informatike

Poziv na besplatne radionice osnova informatike published on

Udruga žena Vukovar ovim putem poziva sve zainteresirane žene da se predbilježe za besplatne radionice osnova informatike koje ćemo provoditi od 19. do 30. ožujka u prostorijama Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (Vladimira Nazora 16) koji djeluje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Vukovar.

Radionice se provode u okviru trogodišnjeg programa „Osnaživanjem do bolje integracije“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

Ovim programom djelovat će se u cilju osnaživanja, poboljšanja kvalitete života te stjecanja novih, korisnih znanja i vještina socijalno osjetljivih skupina- nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi.

Ovo je već drugi ciklus radionica u okviru prve godine i nadamo se dobrom odazivu.

Radionice se provode u trajanju od 10 radnih dana a sadržaj i nivo se prilagođava potrebama korisnica.

Za sve dodatne informacije ili predbilježbe za radionice možete nas kontaktirati pozivom na broj telefona 032/421-191 ili na e-mail udruge udruga-zena-vukovar@vk.t-com.hr 

Primary Sidebar