Skip to content

Udruga žena Vukovar posjetila 4. Borovski vašar

Udruga žena Vukovar posjetila 4. Borovski vašar published on

U nedjelju 30. rujna 2018. godine u jutarnjim satima voditeljica projekta i tri članice Udruge žena Vukovar posjetile su 4. po redu Borovski vašar u okviru  projekta „Seniori Vukovara II“ financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na kojem nam je partner Udruga za podršku žrtvama i svjedocima.

Na vašaru koji je organizirala Udruga „Plavi Dunav“ iz Borova smo izlagale ukrase i nakit od reciklažnog materijala kao i svijećnjake od iskorištenih staklenki koje su korisnice na kreativnim radionicama ukrašavale različitim trakicama i ukrasima od drveta te ih potom punile kamenčićima.

Manifestacija je u dvorištu Kulturnog centra Borovo okupila razne izlagače iz Borova i okolnih mjesta te su na taj način izlagači mogli pokazati svoja znanja i umijeća u izradi raznih rukotvorina.

Članice Udruge žena Vukovar koje su izlagale na ovom vašaru bile su vrlo zadovoljne što su imale priliku predstaviti svoje radove kao i rad naše Udruge. Izlaganje na vašaru proteklo je opuštajuće i zabavno, a ugodnoj atmosferi pridonio je i program u sklopu ove manifestacije. Također, organizatori su za izlagače i sve posjetitelje pripremili pečenu ribu i lepinjice.

Primary Sidebar