klub osoba trece dobi iz vukovara

U Udruzi žena Vukovar od samog osnutka 1998. djeluje Klub osoba treće dobi. Rad s osobama treće dobi zasniva se na razvoju različitih modela skrbi i vaninstitucionalne potpore, poticanju aktivnog starenja, boljoj povezanosti i solidarnosti među generacijama, osmišljavanju slobodnog vremena i volonterstvu kojima je svrha poboljšanje kvalitete življenja osoba treće dobi.

Klub osoba treće dobi radi svakim danom od 15:00-do 19:00 sati.

U klubu je organzirano svakodnevnodnevno druženje uz mogućnost korištenja fitness sprava, računala, knjižnice (čitanje i posuđivanje knjiga) i brojne društvene igre.

Svake srijede u Klubu osoba treće dobi pružamo besplatno mjerenje tlaka i šećera u vremenu od 8:30 do 9:30 sati a za osobe koje su teže pokretne tu uslugu obavljamo u njihovom domu.

  PREUZMITE PRISTUPNICU ZA ČLANSTVO U KLUBU

klub osoba trece dobi vukovar 1

klub osoba trece dobi

klub osoba trece dobi vukovar 1

klub osoba trece dobi vukovar 1

 

Partneri

hzz appicon1024x1024  czss  EDVU logo   Udruga za podršku žrtvama i svjedocima   dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen