IMG 1437

I u ove dane blagdane uvijek je poželjno brinuti o zdravlju!

 

Dana 23. prosinca 2019. godine održana je radionica za poboljšanje kvalitete života u ruralnom području – Predavanje o zdravlju u prostorijama suradničke organizacije Udruge žena Trpinja.

Na ovoj radionici je predavanje održala naša volonterka-fizioterapeutkinja Dejana Macura a tema je bila „Osteoporoza“. Sudionice je na početku upoznala s osnovnim pojmovima vezanim uz ovu bolest a zatim im ukazala na najčešće rizike obolijevanja. Nakon toga su uslijedili savjeti za prevenciju i usporavanje razvoja bolesti te im je ukazala na ono što je najbolje činiti ako obole od osteoporoze.

Predavanje je održano u sklopu programa Osnaživanjem do bolje integracije kojeg provodimo u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar a kojeg financiraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i C&A Fondacija.

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen