IMG 1559

15.1.2020. godine u prostorijama suradničke udruge „Hrvatska žena“ Stari Jankovci je provedena druga radionica u trećoj godini provedbe programa.
Na ovoj radionici je predavanje održala policijska službenica Mirna Marić iz Ureda načelnika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske a tema je bila „Naselje u obitelji“.

Na početku je gospođa Marić upoznala sve prisutne sa vrstama nasilja te zakonskim propisima koji reguliraju slučajeve nasilja a zatim im je ukazala na primjere kako prepoznati nasilje. Također im je navela što bismo trebali činiti u slučajevima nasilja kao i na važnost i mogućnosti prevencije svih vrsta nasilja.

Predavanje je održano na programu „Osnaživanjem do bolje integracije“ kojeg financiraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i C&A Fondacija a partneri su nam Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar.

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen