Udruga žena Vukovar se u sklopu EU projekta „Nova znanja – nove prilike“ kojeg provodimo u suradnji sa partnerima Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin i S.O.S. Virovitica savjetovanje, osnaživanje suradnja poziva sve punoljetne nezaposlene i dugotrajno nezaposlene osobe s minimalno završenom četverogodišnjom srednjom školom da se prijave za besplatni program osposobljavanja za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Dugotrajno nezaposlene osobe koje se žele prijaviti moraju zadovoljiti ove kriterije:

mladi do 30 godina – nezaposleni iznad 6 mjeseci

osobe starije od 30 godina – nezaposlene iznad 12 mjeseci

imati minimalno završenu četverogodišnju srednju školu

Tijekom trajanja osposobljavanja sudionicima biti će isplaćen putni trošak.

Prijaviti se možete putem prijavnice na na našoj web stranici  ili putem naše facebook stranice Udruga žena Vukovar a popunjenu prijavnicu potrebno je dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno donijeti u Udrugu žena Vukovar. Također sve potrebne informacije možete dobiti i na br. telefona 032/421-191 ili osobnim dolaskom u Udrugu na adresu: Brune Bušića 74, Vukovar-Borovo naselje.

Prijavljeni kandidati dobit će inofrmaciju o terminu održavanju Informativno – motivacijeske radionice na kojoj će im biti prezentirane projketne aktivnodsti kada će imati priliku više se informirati o osposobljavanju za Voditelja izrade i provedbe EU projekta i Radionica za povećanje zapošljivosti koje ćemo također provesti u sklopu ovog projekta.

Projekt „Nova znanja – nove prilike“ iz potiva „Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina „ UP.02.1.1.06. financiran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen