U subotu,22.2.2020. godine od 9.00 do 12.00 sati, kako što smo i najavili putem lokalnih radio postaja, informirali smo naše građanke i građane o projektu "Nova znanja - nove prilike" (UP.02.1.1.06.0082.)
Uz podjelu letaka, informirali smo ih o tome tko može sudjelovati u besplatnom osposobljavanju za Voditelja izrade i provedbe EU projekata te što sve, osim navedenog programa koji se upisuje u e-knjižicu mogu dobiti ako se uključe u projekt.
Informiranje je održano u centru Grada Vukovara .
Više o projektu i preuzimanju prijavnice za osposobljavanje za Voditelja izrade i provedbe EU projekata možete naći na našoj objavi na web stranici.
Projekt "Nova znanja-nove prilike" iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina "je financiran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u 100% iznosu.
Projekt provodimo u partnerstvu sa Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin i S.O.S.-savjetovanje, osnaživanje, suradnja.

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen