24. veljače 2020. godine održali smo treću radionicu u zadnjoj godini provedbe programa u općini Trpinja, u prostorijama suradničke organizacije Udruge žena Trpinja.
Na ovoj radionici je predavanje održala policijska službenica Mirna Marić iz Ureda načelnika Policijske uprave Vukovarsko-srijemske a tema je bila „Nasilje u obitelji“.
Na početku je gospođa Marić upoznala sve prisutne sa vrstama nasilja te zakonskim propisima koji reguliraju slučajeve nasilja a zatim im je ukazala na primjere kako prepoznati nasilje. Također im je navela što bismo trebali činiti u slučajevima nasilja kao i na važnost i mogućnosti prevencije svih vrsta nasilja.
Radionica je održana u sklopu programa "Osnaživanjem do bolje integracije" kojeg provodimo u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar.

Program financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku a sufinanciraju ga Grad Vukovar te C&A Fondacija.

 

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen