Održana je četvrta radionica „Oživljavanje priča iz mladosti“  u sklopu projekta Zlatna dob kojeg provodimo u suradnji sa Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima a koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Kao i prethodne radionice i ovu je održala  djelatnica udruge Andreja Jurić. Odabrana tema bila je „Televiziski filmovi, serije i ostale emisije“, gdje su članice ispričale što su one u svojoj mladosti gledale i što se prikazivalo na televiziji.
Članice su razmjenjivale svoje priče i što je njih radovalo te što su gledale i što se prikazivalo na televiziji kad su one bile mlade. Tako su se prisjetile nekih starih serija kao što je „ Ljubav na seoski način“ i filmova kao što je „Dugo toplo ljeto“ itd.
Članice su ispričale kako u njihovoj mladosti nije bilo kao sad turskih serija, raznih dokumentaraca, glazbenih emisija i da je prije bilo puno više smijeha u televizijskim emisijama.

Treću priču iz mladosti sastavila je volonterka Tatjana Romić.

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen