Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono" u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac" iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i Udruženjem „Baranja" iz Luga je proteklih 14 mjeseci provodila projekt SOS-NET .
 

 

stratesko-450x250

 

 
Projekt završava 28.veljače 2016. i tim povodom bit će organizirana regionalna završna konferencija.

Regionalna završna konferencija za projekt SOS-NET održat će se 23. veljače 2016. godine u Osijeku u prostorijama gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1. Planirano trajanje konferencije je od 11 do 16 sati.

Svrha konferencije je predstaviti rezultate projekt SOS-NET dionicima u sektoru socijalnih usluga na području pet slavonskih županija (Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska) i nastaviti dijalog među dionicima na tržištu socijalnih usluga.

Poziv za sudjelovanje na konferenciji bit će upućen svim dionicima u sektoru socijalnih usluga s područja pet slavonskih županija te nadležnom Ministarstvu.

Broj mjesta je ograničen pa će se, u slučaju većeg broja prijava, voditi računa da se uključi što veći broj organizacija uvažavajući redoslijed prijavljivanja.

Prijave za sudjelovanje vrše se slanjem popunjenog prijavnog obrasca na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rok za prijavu je do 21. veljače 2016. do 24 sati.

Facilitatorica konferencije je gđa. Gordana Stojanović. Poziv, program i prijavnica dostupni u nastavku.

Vrijednost projekta je 746.144,00 kune.
 

 

stratesko2-450x250

 

 

Opći cilj projekta je unaprijediti sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva s dionicima koji djeluju na području pružanja socijalnih usluga u pet slavonskih županija.

Svrha projekta je razviti kapacitete organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga temeljenih na stvarnim potrebama i kreirati učinkovit model suradnje i komunikacije (vertikalne i horizontalne) među dionicima koji pružaju socijalne usluge.

Provedbom projekta željelo se ojačati kapacitet OCD za pružanje socijalnih usluga, ali i dobiti stvarna slika stanja socijalnih usluga na terenu te identificirati potreba za socijalnim uslugama koje na tržištu nisu dostupne.

POZIV, PRIJAVNICA, PROGRAM

Partneri

hzz appicon1024x1024       czss        EDVU logo         Udruga za podršku žrtvama i svjedocima  

dom za starije i nemocne ososbe vukovar logo        Delfin pakrac       SOS Virovitica        oaza

Donatori

asb logo c&a fondacija logo gfw logoslagalica logo grad vukovar logo  ministarstvo za demografiju logo   vsž logozajednicki put logoeu zastava small           grb zg og

pravosudjemediterranenmediterranen